Beoordelingen van Suri Kitchen Amsterdam

Recente recensies van Suri Kitchen Amsterdam

4 sterren na 128 reviews

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd héérlijk! Niets op aan te merken.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Al jaren de lekkerste saoto soep. Altijd goe, altijd vers. Zeer klantvriendelijk en met zorg bereid.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik het al verwachtte, het was echt heerlijk.. jullie doen het heel goed

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Eten. Top.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Great food and fast service!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk. Alles was op tijd klaar om af te halen. Heerlijk gegeten. Aanbeveling saoto soup!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader! Super lekker, met kennis en liefde gemaakt

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond mooi op tijd klaar en was heel smaak vol

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten !!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een vega roti besteld, maar in plaats daarvan kreeg ik een roti rol. Verder vond ik het eten zeer smaakvol, ik miste het vlees er absoluut niet in!

Reactie van Suri Kitchen:Beste Nesli, Vervelend dat dit is gebeurd. Om dit recht te zetten spreek ik met je af dat je de bestelling wat er geplaatst is tegoed hebt. Er is al een aantekening gemaakt bij de verkoop balie. Nogmaals onze verontschuldiging. Grt Ro

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en zeker een goede hoeveelheid aan eten, ik heb een lekkere lunch over voor morgen :)! Ook heel lief dat we zomaar een zakje kroepoek erbij kregen. Ondanks de drukte en kleine vertraging een lieve en goede service.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Je moet het wel zelf ophalen, maar dat is het helemaal waard!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was iver het geheel erg aangenaam. De pindasoep was goed gevuld en lekker van smaak en de telo was ook lekker knapperig , de bakeljauw was wel een beetje aan de flauwe kant. De bami trouwens ook lekker op smaak! , goeie porties ook dat mag niet vergeten worden. En de rotirol viel bij de kinderen goed in de smaak. Dus plus punten, lekker vers, goeie porties, overhet algemeen goed op smaak Minpunt Bakeljauw flauw en kip droog en flauw.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti en Tjauwmin waren lekker, de bara zat wel erg veel olie in. Verder alles naar wens!

Reactie van Suri Kitchen:Beste Annebeth, hartelijk dank voor de beoordeling. Vanwege groot onderhoud in onze Roti en Bara fabriek hebben wij de productie moeten uitbesteden en dat is een miskoop voor ons geweest. De roti die draait weer op volle toeren, wij hopen in de loop van komende week ook weer de productie van de bara te hervatten. met vriendelijke groet, Ro

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt verrukkelijk, heb ervan gesmuld. Jullie leveren echt kwaliteit

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Best saoto in town!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde stond al klaar en de kwaliteit was prima!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goeie vegetarische roti met tempeh en tofoe! Neem nooit iets anders.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!! Roti vegetarisch met tofu en ei

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De Soto soep was weer perfect,heerlijk gegeten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is best oké, maar heel erg slecht dat je op de site je adres moet achterlaten als je online bestelt, en zelfs fooi kan geven (wat ik deed) maar dat er blijkbaar niet bezorgd wordt! 40 min nadat ik de bestelling verwacht had (gaf de site aan) bel ik op waar mijn eten blijft. Nadat de telefoon éindeloos over ging kreeg ik een jonge jongen aan de lijn die zei dat ze niet bezorgen en dat iedereen dat weet en dat mijn eten dus al een half uur klaar staat. Maar waarom moet ik dan mijn adres op de site en waarvoor geef ik die fooi? Zo slecht. En dan kom ik aan en dan staat die knul daar met zn airpods in achter de counter, waardoor hij me nauwelijks hoort, en er kan niet eens een excuus van af ‘want iedereen weet dit! Hoe klantonvriendelijk! Dus koud eten meegenomen. En dit was dus Ff de Laatste keer Suri Kitchen!

Reactie van Suri Kitchen:Bedankt dat je het eten best vind, de fooi van 1 euro hebben wij terug gestort, wat wij niet begrijpen is dat jij je adres moest invullen, nou ik kan dat nergens terug vinden. Ik ga hieraan geen woorden vuil maken maar het is goed dat je zelf besloten hebt niet meer te komen bij ons, geen probleem. we zouden het ook leuk vinden als je erbij vermeld had wat je allemaal liep te schreeuwen. ik zal het hierbij laten.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Roti die ik ooit heb gegeten! Heeeerlijk! Mijn man en ik delen deze mening.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke ,betaalbare Saoto soep

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een super tent!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten! Zonder twijfel de Beste Saoto van Amsterdam!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren geprobeerd telefonisch te bellen helaas geen gehoor nadat ik mijn bestelling opgehaald had zat er 1 portie te weinig eten in 2 saoto soep ipv 3. Erg jammer maar vooral vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goedkoop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd, lekkerste saoto soep van Amsterdam!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas meer bot dan kip, weinig saus en erg basic. Vlees was droog. Ondanks tijdige bestelling en betaling was het eten op de afgesproken tijd niet klaar. Enig dat goed was was de pannenkoek. Echt heel jammer.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld, stond klaar bij afhalen en super lekkere saoto!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en personeel vriendelijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker. We komen terug.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben onwijs lekker gegeten dank hiervoor SuriKitchen!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zat extra kroepoek bij mijn bestelling, heel aardig!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ben zo blij dat ze nu bezorgen!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De Saoto soep was erg lekker en gevuld!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deel van de bestelling was niet op voorraad. toch was het te bestellen in de webshop. Het was beter geweest wanneer dit niet te bestellen was op de webshop.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Saoto was erg lekker! Een tip: website aanpassen aangezien jullie niet bezorgen.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De pindasoep en bakabana waren heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Online bestellen ging makkelijk en het was precies op tijd klaar, superfijn. Alleen de pindasaus voor de bakaba was koud, misschien hoort het zo? Maar wij vonden het wat jammer.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

8 uur besteld half uur later nog niet klaar

Reactie van Suri Kitchen:Vind het jammer dat sommige mensen om elk klein pietlullig iets rare opmerkingen plaatsen. als je niet tevreden bent bel dan naar het restaurant en vraag naar de leidingevende. lijkt wel op dat deze reactie een slechte bedoeling heeft. En dit is geen nieuwe klant. Bedankt voor jou 1 STER en kom niet meer. Had je naam ook erbij kunnen plaatsen. Wij weten wel wie het is.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk eten

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lauw, goed van smaak, vlees en zuur was vrij karig

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal erg lekker! Vooral de bara rund en bara bakkeljauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op tijd klaar. Top.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Smaakte heerlijk!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste sauto soep in amsterdam !!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, goed eten, goeie service en heel vriendelijke medewerkers 👍👍👍

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, altijd goed eten bij Suri. De telo is de krokantste van Amsterdam. En hele aardige bezorger!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had zoveel haast om weer weg te komen dat hij niet de juiste knopjes kon vinden om aan te bellen. Hij weigerde om naar instructies te luisteren waardoor ik zelf het eten beneden moest ophalen en m’n zeer jonge kind alleen achter moest laten in ons appartement.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, echter 3 uur moeten wachten

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedendag, normaal gesproken is het eten niet heel veel en dat was het dit keer wel. ( als je je eten labelt op datum, dan moet je het resterende weggooien of aan de laatste klant( ik dus) verbruiken. Het smaakte volgens mijn kinderen wel oké. De pannenkoek vind ik niet zo geweldig. En de aardappelen waren te ver doorgekookt. Maar desondanks smaakte het. De kousenband was precies goed. Vriendelijke groeten A.Groeneveld.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Saoto!!!’

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakt niet slecht, maar de roti pannekoek leek opgewarmd en gemaakt van bloem we moesten bijna 2 uur wachten op de bezorging, daar kregen we een mail over. maar als je het zo druk hebt, kan je in mijn ogen beter bestellingen weigeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 17:45 mijn eten besteld en had ingevuld dat ik het om 18:30 bezorgd wilde hebben. Om 19:00 belde ik waar het bleef, maar ze konden mijn bestelling niet vinden. Uiteindelijk hadden ze het toch gevonden maar het zou wel een half uur duren omdat het zo druk was. Om 19:50 kwam het pas. Ik kreeg geen korting of iets extra’s. Eindelijk konden we eten, was van één roti, één van de drie stukjes kip alleen maar bot zonder vlees. Echt heel teleurstellend allemaal. Ga hier niet meer bestellen.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de saoto, bami speciaal en bakabana erg lekker. Er zat veel groenten en sate bij de bami.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was de soato soep gaan lekken in de tas, graag volgende keer beter afsluiten. Wat er nog over was, was heerlijk!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten hier is altijd erg lekker. Vond alleen de barra teleurstellend, die was aan één kant veel te taai.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier vaak en ook dit keer was het weer erg lekker. Een sterretje aftrek voor twee bijgerechten die afweken van wat was besteld en de zuinige hoeveelheid zuur.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk :) Via de website besteld & daarna opgehaald. Het eten stond klaar.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heb erg genoten van het eten. Enige puntje: de roti pannenkoek was niet goed doorbakken. Leek een beetje op een zelf af te bakken pannenkoek dus heb 'm zelf nog in de koekenpan gedaan.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag en smaakte allemaal goed. Heel fijn dat je nu ook online kan bestellen.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met liefde gemaakt en precies op tijd gebracht - fijne mensen en eten is helemaal ok

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Roti rol was lauw en taai. Jammer!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delivery was over 2 hours to arrive. We called after 1 and a half hours and only after that we got the confirmation that it was received by email. Don't have to lie if you lost an order. Saoto soup was GREAT as always

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben maar één klacht. We hebben roti lams met ei besteld maar het ei ontbrak.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en goed! Bij de Vegatarische mihoen Temphu vergeten Gebakken banaan waren niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top soep...

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De pannenkoek was niet zo goed als ik ooit wel eens had bij surikitchen. Het lamsvlees smaakte niet echt naar lamsvlees. De structuur van het vlees was bijna te zacht leek wel of t ingevroren was geweest. Smaak was verder ik.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier al vaker roti gehaald en kregen de porties nooit helemaal op. Dat was nu het tegenovergestelde. Kleine portie met weinig kip (aan bot) en de pannenkoeken waren gedeeltelijk taai, misschien zelfs niet helemaal gaar. Jammer hoor!!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling met plus en minpunten. Fijn was dat de bezorging snel was (een stuk sneller dan eerst aangegeven). De Tjauw min, Saoto soep en Petjel waren prima: flinke porties en lekker. De roti met kipfilet was veel minder. Besteld met 'extra kip', maar de hoeveelheid kip was echt weinig en de kip was heel droog en taai. Helaas zat de bestelde kipsaté niet in de verpakking dus die hebben we niet ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Notch Saoto. Full flavour and very good toppings! Well done.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere saoto soep, loempia’s en lams roti gehad!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!! Excellent food, delivered on time. Thanks so much!

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging top maar geen wisselgeld . bakabana hard weinig sate saus . roti lekker maar weinig jus . en wat flauw . Maar tot nog toe het beste wat we hebben gegeten in de omtrek. van westerpark.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Geen ei bij de roti kip, wel voor betaald Kipfilet bij roti total uitgedroogd Waterige en weinig smaakvolle saus

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging waren gewoon goed. toch twee opmerkingen. 1 het gebruikte plastic bakje waar het extra vlees in is opgewarmd? is in de magnetron gedeeltelijk gesmolten waardoor het is gaan lekken met alle gevolgen van dien. 2 we hebben de soep niet ontvangen maar daar is een oplossing voor gevonden.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oke, rotivel droog en satesaus weinig. Ook de vegaroti zat geen pompoen of aubergine bij, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goede prijs. Snelle en vriendelijke bezorging. Gratis bezorging boven 25 euro.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet al twee jaar heerlijk van Surikitchen echt lekker zoals ik dat gewend bent maar ook de service en de vriendelijkheid kun je niet om heen Top

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! De collega's waren uiterst tevreden met de afdelingslunch van deze maand!

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste roti, het was heerlijk!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker maar zowat 2 uur gewacht...

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje erg weinig vlees smaak wel goed maar te weinig

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed! Heerlijke broodjes en de rijk gevulde saoto soep...daar kom je voor terug. In de zaak altijd aardige mensen en de bezorging was ook goed en snel geregeld. Kreeg een mailtje dat het ca. 3 kwartier kon duren, maar bezorger was er al na een half uur. Dat is een tip (fooi) waard! Geen zin om te koken, maar wel zin in lekker eten? Doe niet moeilijk. Bel Suri Kitchen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na een uur en 40 minuten was alles koud maar na opwarming in de magnetron weer lekker...

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Suri Kitchen is vrijwel altijd voortreffelijk. De service is goed en de bestelling is meestal snel klaar. Enige minpunt, de laatste drie keer dat we bakabana zonder saus hadden besteld, kregen we deze helaas met saus. Eén keer is niet erg, maar het is nu al drie keer gebeurd.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die tjaumin was echt niet lekker en ik kan het zeggen wel jammer maar voor de rest was alles top

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suri kitchen is echt de beste plek voor saoto soep in Amsterdam! De andere dingen op de kaart zijn overigens ook heerlijk. Zo lekker en de bediening is super vriendelijk: altijd cosy!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de moksi is heerlijk! Beste tot nu toe gegeten!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bezorging! Dank!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg snel en erg lekker en ook nog is erg goedkoop! Aanrader!

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nasi en tjauwmin moksi besteld. Het vlees was lekker en mals maar er was naar mijn mening teveel rode kleurstof. De kleur was een beetje te fel, waardoor het er een beetje onnatuurlijk uitzag. De rest van het eten kleurde hierdoor ook rood, wat ik een beetje raar vond. Eerlijk gezegd leek het op een felrode rode marinade uit de supermarkt. Maar de smaak was wel goed. De tjauwmin zelf vond ik niet zo lekker, het was erg zacht. Het leek te lang te zijn gekookt of dat er een verkeerde soort noodles zijn gebruikt. De nasi was wel lekker. Ik had ook saoto besteld, deze was heerlijk en zal ik zeker vaker bestellen.