Beoordelingen van Suri Kitchen Amsterdam

Recente recensies

5.0
Judith
23 oktober 2021

Altijd heerlijk eten bij Surikitchen

Marieken
14 oktober 2021

Verslaafd zijn we aan de broodjes, heerlijk!

Mathilde
10 oktober 2021

Heerlijke Saoto soep!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryan
30 september 2021
Diana
30 september 2021

Sato en br sate was erg lekker

Lioba
21 september 2021

Zo als altijd errrrrrrug lekker!! 😍

Bart
10 september 2021
R.
30 augustus 2021
Bart
6 augustus 2021
Lioba
3 augustus 2021

Errrug lekkere bara met gemarineerde tempeh!

Joris
14 juli 2021

Jummie hartstikke lekker

Jurjen
2 juli 2021

Altijd lekker.

Rikie
19 juni 2021

Lekkere saoto soep en bakabana, roti kip was wat flauw. Website werkt erg goed om te bestellen, bestelling was bijna gereed toen ik bij surikitchen aankwam.

Lerice Roosenhoff
2 juni 2021

Het eten is altijd héérlijk! Niets op aan te merken.

Anthony
21 mei 2021

Al jaren de lekkerste saoto soep. Altijd goe, altijd vers. Zeer klantvriendelijk en met zorg bereid.

Brenda
27 april 2021

Zoals ik het al verwachtte, het was echt heerlijk.. jullie doen het heel goed

Jorma
27 april 2021

Heerlijk Eten. Top.

Matt
19 april 2021

Great food and fast service!

S.Hummel
14 april 2021

Bestellen ging makkelijk. Alles was op tijd klaar om af te halen. Heerlijk gegeten. Aanbeveling saoto soup!

Melissa
13 april 2021

Aanrader! Super lekker, met kennis en liefde gemaakt

ryan
10 april 2021
Fred
3 april 2021

Bestelling stond mooi op tijd klaar en was heel smaak vol

Shiri
31 maart 2021

Heerlijk!!!

Jessica
29 maart 2021

Altijd heerlijk eten !!

Nesli
21 maart 2021

Ik had een vega roti besteld, maar in plaats daarvan kreeg ik een roti rol. Verder vond ik het eten zeer smaakvol, ik miste het vlees er absoluut niet in!

Reactie van Suri Kitchen

Beste Nesli, Vervelend dat dit is gebeurd. Om dit recht te zetten spreek ik met je af dat je de bestelling wat er geplaatst is tegoed hebt. Er is al een aantekening gemaakt bij de verkoop balie. Nogmaals onze verontschuldiging. Grt Ro

Freya
19 maart 2021

Heerlijk eten en zeker een goede hoeveelheid aan eten, ik heb een lekkere lunch over voor morgen :)! Ook heel lief dat we zomaar een zakje kroepoek erbij kregen. Ondanks de drukte en kleine vertraging een lieve en goede service.

Bas
12 maart 2021
Luka
11 maart 2021
Maya
5 maart 2021

Super lekker! Je moet het wel zelf ophalen, maar dat is het helemaal waard!

Lena matos
6 februari 2021

Top!!

S.g.
3 februari 2021

Het was iver het geheel erg aangenaam. De pindasoep was goed gevuld en lekker van smaak en de telo was ook lekker knapperig , de bakeljauw was wel een beetje aan de flauwe kant. De bami trouwens ook lekker op smaak! , goeie porties ook dat mag niet vergeten worden. En de rotirol viel bij de kinderen goed in de smaak. Dus plus punten, lekker vers, goeie porties, overhet algemeen goed op smaak Minpunt Bakeljauw flauw en kip droog en flauw.

Annebeth Basjes
31 januari 2021

Roti en Tjauwmin waren lekker, de bara zat wel erg veel olie in. Verder alles naar wens!

Reactie van Suri Kitchen

Beste Annebeth, hartelijk dank voor de beoordeling. Vanwege groot onderhoud in onze Roti en Bara fabriek hebben wij de productie moeten uitbesteden en dat is een miskoop voor ons geweest. De roti die draait weer op volle toeren, wij hopen in de loop van komende week ook weer de productie van de bara te hervatten. met vriendelijke groet, Ro

jorrit
30 januari 2021

Top!!!

Justin
25 januari 2021
Beentjes
15 januari 2021

Het was echt verrukkelijk, heb ervan gesmuld. Jullie leveren echt kwaliteit

Santa
14 januari 2021

Best saoto in town!!

An Achterbergh
11 januari 2021

Het bestelde stond al klaar en de kwaliteit was prima!

Frank
9 december 2020

Heel goeie vegetarische roti met tempeh en tofoe! Neem nooit iets anders.

Karen
1 december 2020

Was heerlijk!! Roti vegetarisch met tofu en ei

Yoko
26 november 2020
Herman
12 november 2020

De Soto soep was weer perfect,heerlijk gegeten.

Mark de Zwart
9 november 2020

Super lekker, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
20 oktober 2020
Dave
19 oktober 2020
Pien
2 oktober 2020

Eten is best oké, maar heel erg slecht dat je op de site je adres moet achterlaten als je online bestelt, en zelfs fooi kan geven (wat ik deed) maar dat er blijkbaar niet bezorgd wordt! 40 min nadat ik de bestelling verwacht had (gaf de site aan) bel ik op waar mijn eten blijft. Nadat de telefoon éindeloos over ging kreeg ik een jonge jongen aan de lijn die zei dat ze niet bezorgen en dat iedereen dat weet en dat mijn eten dus al een half uur klaar staat. Maar waarom moet ik dan mijn adres op de site en waarvoor geef ik die fooi? Zo slecht. En dan kom ik aan en dan staat die knul daar met zn airpods in achter de counter, waardoor hij me nauwelijks hoort, en er kan niet eens een excuus van af ‘want iedereen weet dit! Hoe klantonvriendelijk! Dus koud eten meegenomen. En dit was dus Ff de Laatste keer Suri Kitchen!

Reactie van Suri Kitchen

Bedankt dat je het eten best vind, de fooi van 1 euro hebben wij terug gestort, wat wij niet begrijpen is dat jij je adres moest invullen, nou ik kan dat nergens terug vinden. Ik ga hieraan geen woorden vuil maken maar het is goed dat je zelf besloten hebt niet meer te komen bij ons, geen probleem. we zouden het ook leuk vinden als je erbij vermeld had wat je allemaal liep te schreeuwen. ik zal het hierbij laten.

Ada Winiecki
1 oktober 2020

Beste Roti die ik ooit heb gegeten! Heeeerlijk! Mijn man en ik delen deze mening.

Herman
1 oktober 2020

Heerlijke ,betaalbare Saoto soep

Frank Visser
11 september 2020

Een super tent!

Nora
28 juli 2020

Superlekker gegeten! Zonder twijfel de Beste Saoto van Amsterdam!!

Herman
27 juli 2020

Erg lekker

Charlotte
21 juli 2020
Gaily Tuininga
20 juli 2020

Gisteren geprobeerd telefonisch te bellen helaas geen gehoor nadat ik mijn bestelling opgehaald had zat er 1 portie te weinig eten in 2 saoto soep ipv 3. Erg jammer maar vooral vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
19 juli 2020

Heerlijk en goedkoop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
18 juli 2020

Bestelling was op tijd, lekkerste saoto soep van Amsterdam!

Antonia
13 juni 2020

Helaas meer bot dan kip, weinig saus en erg basic. Vlees was droog. Ondanks tijdige bestelling en betaling was het eten op de afgesproken tijd niet klaar. Enig dat goed was was de pannenkoek. Echt heel jammer.

jeroen
2 juni 2020

Makkelijk besteld, stond klaar bij afhalen en super lekkere saoto!

Anissa
29 mei 2020

Het eten was heerlijk en personeel vriendelijk.

Margot
7 mei 2020

Superlekker. We komen terug.

Ruben
3 mei 2020

Wij hebben onwijs lekker gegeten dank hiervoor SuriKitchen!

Helena
27 april 2020

Uitstekend!!

Bram
10 april 2020

er zat extra kroepoek bij mijn bestelling, heel aardig!

Toet
30 maart 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten. Ben zo blij dat ze nu bezorgen!

Mar
4 maart 2020

De Saoto soep was erg lekker en gevuld!

Ruben
4 maart 2020

Deel van de bestelling was niet op voorraad. toch was het te bestellen in de webshop. Het was beter geweest wanneer dit niet te bestellen was op de webshop.

Roos
31 januari 2020

Saoto was erg lekker! Een tip: website aanpassen aangezien jullie niet bezorgen.

Nynke
20 november 2019

De pindasoep en bakabana waren heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Online bestellen ging makkelijk en het was precies op tijd klaar, superfijn. Alleen de pindasaus voor de bakaba was koud, misschien hoort het zo? Maar wij vonden het wat jammer.

..
5 oktober 2019

8 uur besteld half uur later nog niet klaar

Reactie van Suri Kitchen

Vind het jammer dat sommige mensen om elk klein pietlullig iets rare opmerkingen plaatsen. als je niet tevreden bent bel dan naar het restaurant en vraag naar de leidingevende. lijkt wel op dat deze reactie een slechte bedoeling heeft. En dit is geen nieuwe klant. Bedankt voor jou 1 STER en kom niet meer. Had je naam ook erbij kunnen plaatsen. Wij weten wel wie het is.

A. Basjes
28 september 2019

Was weer super!

Pilar
28 augustus 2019
priscilla
19 augustus 2019

Smakelijk eten

Johan
31 juli 2019

Eten was lauw, goed van smaak, vlees en zuur was vrij karig

Hannah
19 juli 2019

Zoals altijd heerlijk!!

Ruben
15 juli 2019

Was allemaal erg lekker! Vooral de bara rund en bara bakkeljauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
11 juli 2019

Heerlijk eten en op tijd klaar. Top.

A. Basjes
14 juni 2019

Bestelling op tijd klaar. Smaakte heerlijk!

Channa
22 mei 2019
Soufian
21 mei 2019

Beste sauto soep in amsterdam !!

Inge
17 mei 2019

Altijd lekker, goed eten, goeie service en heel vriendelijke medewerkers 👍👍👍

Vreelander
30 januari 2019

Heerlijk, altijd goed eten bij Suri. De telo is de krokantste van Amsterdam. En hele aardige bezorger!

Karina
28 januari 2019

De bezorger had zoveel haast om weer weg te komen dat hij niet de juiste knopjes kon vinden om aan te bellen. Hij weigerde om naar instructies te luisteren waardoor ik zelf het eten beneden moest ophalen en m’n zeer jonge kind alleen achter moest laten in ons appartement.

Ivo
25 januari 2019

??

Cezanne
11 januari 2019

Eten was lekker, echter 3 uur moeten wachten

Groeneveld
11 januari 2019

Goedendag, normaal gesproken is het eten niet heel veel en dat was het dit keer wel. ( als je je eten labelt op datum, dan moet je het resterende weggooien of aan de laatste klant( ik dus) verbruiken. Het smaakte volgens mijn kinderen wel oké. De pannenkoek vind ik niet zo geweldig. En de aardappelen waren te ver doorgekookt. Maar desondanks smaakte het. De kousenband was precies goed. Vriendelijke groeten A.Groeneveld.

Anne
10 januari 2019

De beste Saoto!!!’

Peter
31 december 2019

smaakt niet slecht, maar de roti pannekoek leek opgewarmd en gemaakt van bloem we moesten bijna 2 uur wachten op de bezorging, daar kregen we een mail over. maar als je het zo druk hebt, kan je in mijn ogen beter bestellingen weigeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgit
29 december 2018

Ik had om 17:45 mijn eten besteld en had ingevuld dat ik het om 18:30 bezorgd wilde hebben. Om 19:00 belde ik waar het bleef, maar ze konden mijn bestelling niet vinden. Uiteindelijk hadden ze het toch gevonden maar het zou wel een half uur duren omdat het zo druk was. Om 19:50 kwam het pas. Ik kreeg geen korting of iets extra’s. Eindelijk konden we eten, was van één roti, één van de drie stukjes kip alleen maar bot zonder vlees. Echt heel teleurstellend allemaal. Ga hier niet meer bestellen.

Ruben
29 december 2018

Deze keer waren de saoto, bami speciaal en bakabana erg lekker. Er zat veel groenten en sate bij de bami.

Karina
22 november 2018

Jammer genoeg was de soato soep gaan lekken in de tas, graag volgende keer beter afsluiten. Wat er nog over was, was heerlijk!

Stefan
19 november 2018

Het eten hier is altijd erg lekker. Vond alleen de barra teleurstellend, die was aan één kant veel te taai.

Ferry
2 november 2018

Ik bestel hier vaak en ook dit keer was het weer erg lekker. Een sterretje aftrek voor twee bijgerechten die afweken van wat was besteld en de zuinige hoeveelheid zuur.

RR
18 oktober 2018

Heerlijk :) Via de website besteld & daarna opgehaald. Het eten stond klaar.

Tom
11 oktober 2018
Miriam
7 oktober 2018

Helemaal top! Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd.

Fee
25 september 2018
Miriam
25 september 2018

Heb erg genoten van het eten. Enige puntje: de roti pannenkoek was niet goed doorbakken. Leek een beetje op een zelf af te bakken pannenkoek dus heb 'm zelf nog in de koekenpan gedaan.

Dyce
24 september 2018

Het zag en smaakte allemaal goed. Heel fijn dat je nu ook online kan bestellen.

Klingers
14 september 2018
j j
13 september 2018
Tom
9 september 2018
Sylvia de Bont
30 augustus 2018

Met liefde gemaakt en precies op tijd gebracht - fijne mensen en eten is helemaal ok

Ot
16 augustus 2018

Roti rol was lauw en taai. Jammer!

jess graham
12 augustus 2018

delivery was over 2 hours to arrive. We called after 1 and a half hours and only after that we got the confirmation that it was received by email. Don't have to lie if you lost an order. Saoto soup was GREAT as always

San Wijs
7 augustus 2018
Smit
2 augustus 2018

We hebben maar één klacht. We hebben roti lams met ei besteld maar het ei ontbrak.

Joël Zevenberg
1 juli 2018

Bezorging was snel en goed! Bij de Vegatarische mihoen Temphu vergeten Gebakken banaan waren niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tom binnendijk
17 juni 2018

top soep...

Antonia
15 juni 2018

De pannenkoek was niet zo goed als ik ooit wel eens had bij surikitchen. Het lamsvlees smaakte niet echt naar lamsvlees. De structuur van het vlees was bijna te zacht leek wel of t ingevroren was geweest. Smaak was verder ik.

Birgit
12 juni 2018

We hebben hier al vaker roti gehaald en kregen de porties nooit helemaal op. Dat was nu het tegenovergestelde. Kleine portie met weinig kip (aan bot) en de pannenkoeken waren gedeeltelijk taai, misschien zelfs niet helemaal gaar. Jammer hoor!!

Martin
14 mei 2018

Een bestelling met plus en minpunten. Fijn was dat de bezorging snel was (een stuk sneller dan eerst aangegeven). De Tjauw min, Saoto soep en Petjel waren prima: flinke porties en lekker. De roti met kipfilet was veel minder. Besteld met 'extra kip', maar de hoeveelheid kip was echt weinig en de kip was heel droog en taai. Helaas zat de bestelde kipsaté niet in de verpakking dus die hebben we niet ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
30 april 2018

Top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis
14 februari 2018
Tom Cruise
22 januari 2018

Top Notch Saoto. Full flavour and very good toppings! Well done.

Leon
20 januari 2018

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Boom
17 december 2017

Lekkere saoto soep, loempia’s en lams roti gehad!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily
21 november 2017

Delicious!! Excellent food, delivered on time. Thanks so much!

werkman
16 november 2017

bezorging top maar geen wisselgeld . bakabana hard weinig sate saus . roti lekker maar weinig jus . en wat flauw . Maar tot nog toe het beste wat we hebben gegeten in de omtrek. van westerpark.

Ruud
15 november 2017

Geen ei bij de roti kip, wel voor betaald Kipfilet bij roti total uitgedroogd Waterige en weinig smaakvolle saus

Tessa Hendriksen
2 november 2017
smit
31 oktober 2017

kwaliteit en bezorging waren gewoon goed. toch twee opmerkingen. 1 het gebruikte plastic bakje waar het extra vlees in is opgewarmd? is in de magnetron gedeeltelijk gesmolten waardoor het is gaan lekken met alle gevolgen van dien. 2 we hebben de soep niet ontvangen maar daar is een oplossing voor gevonden.

Nina
9 oktober 2017

Eten was oke, rotivel droog en satesaus weinig. Ook de vegaroti zat geen pompoen of aubergine bij, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Basi
8 oktober 2017

Lekker eten. Goede prijs. Snelle en vriendelijke bezorging. Gratis bezorging boven 25 euro.

Humphrey
1 oktober 2017

Ik eet al twee jaar heerlijk van Surikitchen echt lekker zoals ik dat gewend bent maar ook de service en de vriendelijkheid kun je niet om heen Top

Dennis
30 augustus 2017

Goede kwaliteit! De collega's waren uiterst tevreden met de afdelingslunch van deze maand!

Midas Meester
25 augustus 2017
Theresia
1 april 2017

De beste roti, het was heerlijk!

tom
31 maart 2017

heel lekker maar zowat 2 uur gewacht...

Knipscheer
9 maart 2017

Beetje erg weinig vlees smaak wel goed maar te weinig

Perrie
13 februari 2017

Gewoon altijd goed! Heerlijke broodjes en de rijk gevulde saoto soep...daar kom je voor terug. In de zaak altijd aardige mensen en de bezorging was ook goed en snel geregeld. Kreeg een mailtje dat het ca. 3 kwartier kon duren, maar bezorger was er al na een half uur. Dat is een tip (fooi) waard! Geen zin om te koken, maar wel zin in lekker eten? Doe niet moeilijk. Bel Suri Kitchen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tom
26 januari 2017

na een uur en 40 minuten was alles koud maar na opwarming in de magnetron weer lekker...

R. Oosterveld
28 december 2016

Het eten van Suri Kitchen is vrijwel altijd voortreffelijk. De service is goed en de bestelling is meestal snel klaar. Enige minpunt, de laatste drie keer dat we bakabana zonder saus hadden besteld, kregen we deze helaas met saus. Eén keer is niet erg, maar het is nu al drie keer gebeurd.

Marko
25 december 2016

Die tjaumin was echt niet lekker en ik kan het zeggen wel jammer maar voor de rest was alles top

Mike
19 december 2016

Heerlijk

Vissers
15 december 2016

Prima in orde

Doran
9 december 2016

Suri kitchen is echt de beste plek voor saoto soep in Amsterdam! De andere dingen op de kaart zijn overigens ook heerlijk. Zo lekker en de bediening is super vriendelijk: altijd cosy!

Chantal
5 december 2016

de moksi is heerlijk! Beste tot nu toe gegeten!

kelly
28 november 2016
Tom
27 november 2016
Mirjam
25 november 2016

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bezorging! Dank!

Tom
14 november 2016
Armani van Engelen
12 november 2016

Was erg snel en erg lekker en ook nog is erg goedkoop! Aanrader!

Cheryl
4 november 2016

Ik had nasi en tjauwmin moksi besteld. Het vlees was lekker en mals maar er was naar mijn mening teveel rode kleurstof. De kleur was een beetje te fel, waardoor het er een beetje onnatuurlijk uitzag. De rest van het eten kleurde hierdoor ook rood, wat ik een beetje raar vond. Eerlijk gezegd leek het op een felrode rode marinade uit de supermarkt. Maar de smaak was wel goed. De tjauwmin zelf vond ik niet zo lekker, het was erg zacht. Het leek te lang te zijn gekookt of dat er een verkeerde soort noodles zijn gebruikt. De nasi was wel lekker. Ik had ook saoto besteld, deze was heerlijk en zal ik zeker vaker bestellen.